Mats is Knikkerkampioen van Sliedrecht

Op woensdag 1 mei was de voorronde van het NK Knikkeren in Sliedrecht. Alle deelnemers hadden zich verzameld op het plein van Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (S.O.J.S.). Er waren veel activiteiten op dit plein, maar het belangrijkste was het Knikkeren.

Dit werd in de voorrondes ook meteen duidelijk. Het fanatisme straalde van de kinderen af en de wedstrijden waren heel spannend, want wie werd nou dé Knikkerkampioen van Sliedrecht… Nadat duidelijk werd welke 16 kinderen er door mochten naar de grote finale in het Ouwehands Dierenpark, kon er gefocust worden op het winnen van de grootste beker.

Uiteindelijk ging het in de finale tussen Mats en Zilpa. Ze waren aan elkaar gewaagd, maar uiteindelijk knikkerde Mats de 10e, en dus winnende knikker, in het potje en kroonde zichzelf tot Knikkerkampioen van Sliedrecht.

Niet alleen Mats en Zilpa mochten plaatsnemen op het podium, maar ook Guido (3e) en Zakaria (4e) mochten hun beker in ontvangst nemen.

Op 15 mei zijn er maar liefst 3 voorrondes, namelijk 2 in Den Haag en nog een in Zoetermeer. Wil je graag meedoen? Meld je dan snel aan!

Inschrijven!