Twee nieuwe knikkerkampioenen: Joris en Mats

Het NK Knikkeren was afgelopen woensdag te gast in twee nieuwe gemeenten! In zowel Zaltbommel als Zwolle gingen de kinderen de strijd met elkaar aan om knikkerkampioen van de gemeente te worden, maar ook om zichzelf te plaatsen voor de finale van het NK Knikkeren op zaterdag 29 juni in Ouwehands Dierenpark Rhenen!

 

In Zaltbommel gingen maar liefst 90 kinderen de strijd met elkaar voor de felbegeerde finaleplaatsen! Op het plein bij de Verdraagzaamheid, een mooie locatie aan het water, ging de spannende finale tussen Joris en Milan. Uiteindelijk wist Joris aan het langste eind te trekken en mocht hij plaatsnemen op de hoogste treden van het podium. Het knikkerpodium werd  gecomplementeerd met Joep (3e) en Liselotte (4e).

 

Ook in Zwolle was het knikkeren op 5 juni te gast. Op het parkeerterrein van s.v. HTC gingen de kinderen op jacht naar de grootste beker. Uiteindelijk was deze voor Mats, die in de finale net te sterk was voor Ise-Fleur. Ook Thijn (3e) en Alisa (4e) kregen een mooie beker mee naar huis!

 

De beste 16 deelnemers van beide gemeenten hebben zich geplaatst voor de grote knikkerfinale in Ouwehands Dierenpark Rhenen. Wil jij hier ook aan meedoen? Schrijf je dan snel en gratis in via deze link. Wie weet ben jij wel de Nederlands Kampioen Knikkeren 2019!