NK Knikkeren officieel van start

Vrijdag 26 april was het eindelijk zover, het NK Knikkeren ging officieel van start in Gemeente Oegstgeest! Om 18.30 stonden er ruim 40 kinderen aan de start in Winkelcentrum Lange Voort om te strijden voor die finaleplekken op 29 juni in Ouwehands Dierenpark Rhenen. Niet alleen de finaleplek was belangrijk, maar ook die felbegeerde titel ‘Knikkerkampioen van gemeente Oegstgeest’.

Na een spannende poulefase waar iedereen het elkaar moeilijk maakte, was het tijd voor de knock-out fase. Uiteindelijk stonden Francesco en Barbara in de finale en streden Artemis en Victoria om de plekken 3 en 4.

De finalebaan werd omsingeld door publiek en de finalisten werden luid toegejuicht. Na een spannende strijd mocht Francesco plaatsnemen op het hoogste podium met Barbara nipt achter hem! De plekken 3 en 4 werden knap binnengehaald door Artemis en Victoria.

Niet alleen de top 4 van Oegstgeest mogen naar de grote finale, maar de gehele top 16 van de voorronde hebben een finaleplek verdient!

Ben je net buiten de top 16 gevallen? Niet getreurd! Alle deelnemers mogen zich aanmelden voor de voorronde voorafgaand aan de finale op 29 juni in Ouwehands Dierenpark Rhenen.

Al met al was het vrijdag een prachtige avond in Oegstgeest, met ook nog het Knikkersjoelen en Knikkerraden. Komende woensdag 1 mei staat alweer de volgende voorronde op het programma in Gemeente Sliedrecht! Meedoen kan nog altijd, dus meld je snel aan via de website!

Benieuwd naar de gehele agenda van het NK Knikkeren? Klik hier  voor meer informatie.