Daisy is knikkerkampioen van de gemeente Enschede!

Op vaderdag, 16 juni, vond de officiële knikkervoorronde plaatst in de gemeente Enschede. Midden in het centrum, op het van Heekplein, gingen circa 30  kinderen de strijd met elkaar aan om zich te kronen tot knikkerkoning of knikkerkoningin van de gemeente Enschede.

Ook vandaag werd er gestreden voor de felbegeerde tickets voor de grote finale van het NK Knikkeren in Ouwehands Dierenpark Rhenen op zaterdag 29 juni. Ook de titel ‘knikkerkampioen van de gemeente Enschede’ stond vandaag op het spel. Na de verschillende poulewedstrijden en een spannende knock-out fase, wist Daisy zich te kronen tot knikkerkampioen van de gemeente Enschede.

In de finale was Joshua (2e) net niet sterk genoeg om Daisy te verslaan. Daisy mocht dus plaatsnemen op de hoogste trede van het podium. Het podium werd aangevuld door Jelmer (3e) en Priscilla (4e). Deze 4 knikkeraars, en de overige deelnemers uit de top 16, hebben zich geplaatst voor de grote knikkerfinale in Ouwehands Dierenpark Rhenen op 29 juni. Wil jij ook meedoen en strijden voor deze titel, schrijf je dan snel in via deze link en wie weet ga jij met de grootste beker naar huis!